Els Mossos d'Esquadra investiguen un presumpte parricidi a Badia del Vallès
Els Mossos d'Esquadra s'han mobilitzat per l'avís d'un veí

Un detingut per l'agressió sexual a una menor en un centre comercial de Barcelona

L'han pogut localitzar gràcies al vídeo de l'agressor fugint que la mare va penjar a les xarxes socials

Irene Vaqué ReigActualitzat

Detingut un home de 46 anys com a presumpte autor de l'agressió sexual, lesions i danys a una menor dissabte passat al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona.

En el moment dels fets, cap a les 7 del vespre, la menor, de 14 anys, estava amb una amiga al centre comercial, on la majoria d'establiments estan tancats per les mesures anti-Covid.

Segons ha explicat la família de la víctima al 324.cat, el detingut li va fer tocaments mentre eren al costat de l'accés als lavabos. La menor se li va encarar i va rebre ajuda de l'amiga, que es va acostar a ells amb el mòbil.

L'home va reaccionar amb violència contra l'amiga, la va estampar contra una paret, li va fer caure el telèfon i va fugir corrents, però ella va recuperar l'aparell i el va perseguir mentre el gravava amb el mòbil.  

En el vídeo, que la mare de la menor va penjar a Twitter i que ara ha despublicat, es veia la cara de l'home, que se n'anava corrents i es girava per dir: "Escolta, filla de puta, jo no he fet res."

 

Després de trucar al telèfon d'emergències 112, una patrulla dels Mossos d'Esquadra es va desplaçar fins al lloc i va començar a buscar l'home, sense èxit.

Gràcies a la difusió de les imatges, finalment els Mossos van identificar el presumpte agressor i l'han detingut.

 

Després de la detenció, la mare ha esborrat el tuit amb el vídeo i ha donat gràcies als que han contribuït a detenir el presumpte autor de l'agressió, a més de condemnar els comentaris racistes de resposta a la denúncia a les xarxes.

 

La família de la menor confia que casos com aquest serveixin d'exemple que "no s'han de deixar passar" aquestes agressions.

Diagonal Mar ha assegurat que col·labora en la investigació i ha rebutjat "qualsevol tipus de violència":

 

La Generalitat ofereix un telèfon d'atenció contra la violència masclista, el 900 900 120, que és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any durant les 24 hores.

 

 

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualViolència masclistaMenorsPolicial
Anar al contingut