Olot

Un detingut per la mort d'una dona de 85 anys en una residència geriàtrica d'Olot

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 45 anys i veí de Castellfollit de la Roca com a presumpte responsable de l'assassinat d'una dona de 85 anys. Els fets s'haurien produït diumenge quan la víctima, que es trobava interna en una residència geriàtrica d'Olot, va ingressar en estat molt greu a l'hospital. La dona presentava símptomes d'haver ingerit algun producte tòxic i va morir poques hores després. La policia va obrir una investigació que ha permès aquesta detenció del sospitós.

Actualitzat
A la dona la van trobar molt greu a la seva habitació, amb vòmits i els llavis cremats, i la van portar a l'Hospital d'Olot, on va morir. Els metges van alertar que tot indicava que no havia mort per causes naturals i van avisar la policia. Les dificultats de mobilitat de la dona fan descartar la possibilitat que tingués accés a algun producte tòxic, i per això la policia va interrogar el personal del geriàtric.

Al final va detenir un dels auxiliars d'infermeria, un veí de Castellfollit de la Roca, de 45 anys, a qui acusen dels fets. Ara investiguen per què ho hauria fet, i no es descarta cap possibilitat, fins i tot que optés per matar la dona per evitar-li més patiments.


Anar al contingut