El detingut contactava amb els infants per xats de videojocs online
El detingut contactava amb els infants per xats de videojocs online (Guàrdia Civil)
Sant Just Desvern

Un detingut per abusos sexuals a almenys 19 menors fent-se passar per mànager de gamers

El jutge ha decretat presó per al detingut, que tenia al seu ordinador més de 100 vídeos de contingut pedòfil que gravava enganyant els menors

Contactava amb els menors a través de xats de videojocs online i de xarxes socials i es guanyava la seva confiança fent-los regals. Després els ensenyava pornografia i els convencia per reproduir accions sexuals que gravava sense que ho sabessin a través de videoxats.

Així actuava l'home que la Guàrdia Civil ha detingut a Sant Just Desvern, al Baix Llobregat. Al seu domicili hi tenia fins a 105 vídeos de contingut pedòfil. En alguns hi apareixia ell fent actes sexuals davant dels menors.

A més de tot això, el detingut, de 37 anys i que està en presó preventiva, es feia passar per representant de jugadors del món gamer per tenir accés a les víctimes.

El detingut té 37 anys
El detingut té 37 anys i el jutge l'ha enviat a la presó (Guàrdia Civil)

Així, intentava guanyar-se la confiança de les famílies i, després de diverses cites i trobades, aconseguia quedar-se sol amb el menor per poder mantenir-hi contacte físic.

L'operació va començar fa un any, a partir de la denúncia de la mare d'un menor a Castelló. La Guàrdia Civil ha identificat fins ara cinc dels menors víctimes del pederasta, encara que hi hauria almenys catorze víctimes més que la policia està intentant identificar.

El detingut va ser posat a disposició del jutjat de guàrdia d'Esplugues de Llobregat, que n'ha decretat l'ingrés a la presó.

ARXIVAT A:
Pederàstia Guàrdia Civil
Anar al contingut