L'operatiu conjunt de Mossos i Guàrdia Urbana en un club nocturn a l'avinguda de Sarrià de Barcelona (ACN/Mossos d'Esquadra)

Un detingut i nou denunciats en una nova batuda policial en una discoteca de Barcelona

L'operatiu a les Corts arriba després de la macrooperació de divendres en un local d'oci nocturn de l'Eixample que va acabar amb set detinguts per tràfic de drogues

RedaccióActualitzat

Segona nit d'operatiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana (GUB) a Barcelona després de la macrooperació policial de divendres a la matinada en una discoteca de l'Eixample. Aquest cop, la batuda per inspeccionar locals d'oci nocturn s'ha centrat al districte de les Corts.

El dispositiu s'ha centrat en la discoteca Wanasah, situat al número 44 de l'avinguda de Sarrià, i ha acabat amb 84 persones identificades, un detingut per un delicte contra la salut pública i nou denunciats per possessió de drogues, segons han informat els Mossos. En paral·lel, la inspecció ha detectat fins a vuit infraccions al local, dues per manca d'acreditació visible als controladors d'accés i les altres sis per irregularitats administratives, de seguretat i de llicència d'activitat.

L'operatiu policial dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana s'ha produït entre les 03.00 i les 05.00 hores de la matinada i ha mobilitzat un total de 61 agents.


Segona operació del cap de setmana

Aquesta és la segona macrooperació policial d'aquest cap de setmana. Divendres passat, de matinada, els agents van inspeccionar una discoteca del districte de l'Eixample, on van detenir set persones acusades de traficar amb droga i van denunciar-ne 28 més per tinença d'estupefaents, a més d'intervenir gran quantitat de substàncies llançades a terra.

Després d'aquesta intervenció, la patronal d'oci nocturn Fecalon va demanar ahir que la inspecció de locals per comprovar si disposen de la documentació corresponent, com ara la llicència d'activitat, i si compleixen les mesures d'higiene i seguretat es facin quan els establiments estan tancats i no quan hi ha clients.

L'associació entén que hi ha un "excés de zel policial" que "torna a estigmatitzar" el sector de l'oci nocturn, com ho demostra el fet que, des del començament d'estiu, s'han tramitat ordres de cessament a una vintena de locals petits de Barcelona i s'han precintat.

 

ARXIVAT A:
PolicialDroguesMossos d'EsquadraGuàrdia Urbana
Anar al contingut