El 9 d'octubre, una part dels acampats, vinculats a joventuts de formacions polítiques, van marxar (EFE/Alejandro García)
Barcelona

Un detingut i 117 identificats pels Mossos a l'acampada de plaça Universitat

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut una persona i n'han identificat 117 més a primera hora d'aquest dissabte a l'acampada d'estudiants de la plaça Universitat de Barcelona.

Els Mossos han informat que l'actuació s'ha fet "en el marc legal actual", perquè era una ocupació "no comunicada d'espai públic".

La persona que han detingut tenia un requeriment judicial.

Els agents també han confiscat una trentena de tanques i un lavabo mòbil, arran de la denúncia d'una empresa constructora que havia denunciat el robatori de tot aquest material.

Estudiants universitaris i de formació professional van començar aquesta acampada "contra la repressió" el 30 d'octubre, en protesta per la sentència del procés.

Els primers dies va superar el centenar de tendes, i van rebre molta ajuda material i econòmica de gent que se solidaritzava amb ells.

Però al cap de deu dies, després d'una assemblea tensa, els acampats es van escindir. Els que van mantenir l'acampada van dir que els que havien marxat estaven vinculats a partits i els van acusar d'haver-se endut equipaments i diners.

ARXIVAT A:
Judici procés
Anar al contingut