Durant la protesta s'han cremat contenidors
Durant la protesta s'han cremat contenidors
Barcelona

Un detingut en una protesta d'Arran contra un acte de Vox a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han identificat dues persones més que havien respost a la convocatòria per protestar contra l'acte Cañas por España que Vox celebra en diverses ciutats

RedaccióActualitzat
La convocatòria d'un acte de Vox a l'Eixample de Barcelona ha acabat en aldarulls. Col·lectius antifeixistes s'han concentrat contra una xerrada del partit d'ultradreta emmarcada en el cicle de trobades Cañas por España que la formació fa a diverses ciutats espanyoles. Aquest divendres la cita era a la confluència dels carrers València i Enric Granados, tal com havien anunciat a les xarxes socials.

 

 

El col·lectiu de l'esquerra independentista Arran ha convocat una concentració de repulsa, que també han secundat membres del CDR.

 

La xerrada s'ha pogut fer amb presència del membre de l'executiu nacional de Vox, Jorge Buxadé, mentre al carrer hi ha hagut diversos aldarulls. S'han cremat contenidors i els Mossos d'Esquadra s'han desplegat a la zona i han separat els dos col·lectius.

La policia ha detingut una persona per danys i ha identificat dues persones més. Els manifestants han llançat pedres, llaunes i altres objectes contra la línia policial, segons han explicat els Mossos d'Esquadra. En aquell moment hi ha hagut una càrrega policial.

 

ARXIVAT A:
VoxArranExtrema dreta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut