L'aparador destrossat d'una de les botigues de Vilanova
Vilanova i la Geltrú

Un detingut a Vilanova i la Geltrú en la segona nit d'aldarulls

L'endemà dels incidents al final d'una mobilització per Hasél, aquest dimecres, un grup de joves ha cremat contenidors, ha llançat objectes davant la comissaria dels Mossos i ha saquejat comerços

RedaccióActualitzat

A Vilanova i la Geltrú, uns joves han protestat per l'actuació d'aquest dimarts dels Mossos d'Esquadra al final de la manifestació per Pablo Hasél. Ho han fet cremant contenidors i llançant pedres, ampolles i petards davant la comissaria de la ciutat, segons els Mossos.

Hi ha almenys una persona detinguda relacionada amb el pillatge en establiments de la ciutat. El SEM ha informat que no hi ha ferits.

 

Segons la policia catalana, un grup ha fet barricades amb contenidors cremats a la zona propera de la plaça de les Casernes, prop de la comissaria. També ha dit que s'han trencat aparadors amb extintors a la zona de la Rambla i hi ha hagut pillatge en algunes botigues.


Aquests fets es produeixen l'endemà que un grup de persones van trencar vidres de la plaça de les Cols de Vilanova, van fer pintades a entitats bancàries i establiments comercials a la Rambla Principal i van llançar pintura i pedres a la línia policial situada a la caserna de la Guàrdia Civil.

Segons els Mossos, també van trencar el vidre d'una ambulància del SEM amb una totxana llançada des d'un balcó.

 

Novena jornada de protestes

Aquest dimecres hi ha hagut també mobilitzacions per reclamar l'alliberament del raper Pablo Hasél en ciutats com Manresa i Valls. A Barcelona, una convocatòria inicialment prevista a la plaça del Rei no s'ha fet.

ARXIVAT A:
Pablo Hasél
Anar al contingut