Imatge del material comissat, amb la catana a dalt de tot. (Foto: ACN)
a Guàrdia Urbana li ha intervingut un arsenal d'armes blanques. (Foto: ACN)
Vic

Un detingut a Vic per acampar en zona urbana i amenaçar la policia amb una catana

L'home havia plantat la seva tenda de campanya en plena Ronda Camprodon de la localitat i va amenaçar els agents quan van comunicar-li que havia de marxar. La Guàrdia Urbana li ha intervingut un arsenal d'armes blanques així com diferents estris de defensa personal.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia Urbana de Vic ha detingut aquest diumenge un home per acampar de manera il·legal en un cèntric carrer de la ciutat i amenaçar la policia amb una catana. Veïns de la ronda Camprodon van alertar els municipals cap a dos quarts de dues de la matinada de la presència d'un home sospitós instal·lat en una tenda de campanya a l'altura del número 41 del carrer, en un xamfrà que fa l'edifici amb la vorera.

L'ocupant de la tenda, de 46 anys, va rebre la patrulla en roba interior. Els agents van comunicar-li la prohibició d'acampar en zones urbanes, però aquest es va negar a marxar. L'home va entrar llavors a la tenda i en va sortir amb una catana de grans dimensions que va començar a brandar amenaçant els agents.

Es va necessitar la intervenció d'una segona patrulla de reforç per poder reduir i detenir l'home, a qui acusen d'un presumpte delicte d'amenaces i un altre de desobediència a l'autoritat.

Juntament amb la catana, se li han intervingut diferents objectes de defensa personal, diversos ganivets de cuina i una destral.
Anar al contingut