París

Un dels morts als atemptats a París és un espanyol que era a la sala Bataclan

El jove de 29 anys residia a París i era amb la seva dona a la sala Bataclan quan hi van entrar els assaltants; el ferit de 39 havia anat a Paris a reunir-se amb uns amics

RedaccióActualitzat

Entre els 128 morts pels atacs a París d'aquest divendres a la nit hi ha un ciutadà espanyol. Es tracta d'un jove madrileny que residia a la capital francesa i era amb la seva dona a la sala Bataclan quan hi van entrar els assaltants.

La víctima és Juan Alberto González Garrido, de 29 anys. Inicialment se l'havia comptat entre els ferits, però la impossibilitat de la seva família per contactar amb ell ha aixecat sospites. Finalment, el govern espanyol ha confirmat la seva mort i ha dit que es va produir durant l'atac a la capital francesa, segons ha informat la vicepresidenta del govern, Soraya Saénz de Santamaría.

La vicepresidenta del govern ha explicat que la seva mort ha estat confirmada per les autoritats franceses i ha indicat que la família ja n'ha estat informada.

Un espanyol ferit

D'altra banda, l'ambaixada francesa ha comunicat que un altre espanyol també ha estat mort en l'atac a la capital francesa. Es tracta d'Iván Garcia de 39 anys. L'home va viatjar des de Madrid per reunir-se amb tres amics a Paris. Van decidir anar a la sala de festes Bataclan, al concert del grup de rock "Eagles of Death Metal".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut