La vaca, perseguida per un cowboy, a l'autopista I-75, a Michigan
La vaca, perseguida per un cowboy, a l'autopista I-75, a Michigan

Un cowboy a cavall persegueix en plena autopista a Michigan una vaca que s'havia escapat

L'animal, que havia quedat atrapat en una gravera, es va escapar després que el van rescatar i va arribar fins a l'autopista

Els conductors que circulaven aquest diumenge per l'autopista I-75, a l'estat de Michigan, van trobar-se amb una sorpresa difícil de creure.

De sobte, una vaca va incorporar-se a la via i un cowboy dalt d'un cavall va començar a perseguir-la. En el vídeo dels fets es veu com l'animal corre per la carretera, envaint diversos carrils, fins que el vaquer aconsegueix llaçar-lo.

Les imatges s'han conegut després que les pengés a Twitter la policia estatal de Michigan. Aquesta és la gravació que n'han fet:


La patrulla era a l'autopista en prevenció per si calia tallar la circulació si passava el que finalment va acabar passant. Juntament amb el cotxe patrulla també hi havia cowboys i vehicles de quatre rodes semblants als quads.

S'havien demanat controls de trànsit com a precaució perquè, a poca distància, un grup de cowboys estaven intentant rescatar la vaca, que havia quedat atrapada en una gravera a Belford Road.

Com es temia, finalment l'animal es va escapar, els vaquers que hi havia al lloc del rescat no van poder capturar-lo i la vaca va arribar fins a l'autopista. Allà, va començar la persecució, per part d'un cotxe, un vehicle de quatre rodes i un cowboy, que finalment va capturar la vaca.

Un cop retirat l'animal de l'autopista, es va reobrir la via i ràpidament es va recuperar la normalitat.

"El boví no ha estat acusat de res i ha tornat a pasturar amb una història per explicar a la resta de bestiar", escriu la policia de Michigan com a final de l'epopeia.

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsViral
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut