El cartell promocional de la Cursa dels Bombers 2014.
Atletisme

Un corredor de 44 anys mor a la Cursa de Bombers a causa d'una crisi cardiorespiratòria

Un corredor de 44 anys, Carles C. R., ha mort aquest diumenge a Barcelona quan participava a la 26a edició de la Cursa de Bombers, segons ha confirmat a Efe l'organització de la cursa. El corredor, veí de Sant Cugat del Vallès, "participava en la cursa quan al quilòmetre 5 ha patit complicacions cardiorespiratòries i ha estat atès immediatament pels serveis mèdics de la prova. Traslladat d'urgència a l'Hospital Clínic de Barcelona, ha mort malgrat els esforços dels metges per mantenir-lo amb vida".

Actualitzat
Un corredor de 44 anys, Carles CR, ha mort aquest diumenge a Barcelona quan participava a la 26a edició de la Cursa de Bombers, segons ha confirmat a Efe l'organització de la cursa. "Lamentem comunicar que el corredor Carles C. R. ha mort a conseqüència d'una parada cardiorespiratòria en el curs de la prova que ha tingut lloc aquest matí a Barcelona", indica la nota.
   
 El corredor, veí de Sant Cugat del Vallès, "participava en la cursa quan al quilòmetre 5 ha patit complicacions cardiorespiratòries i ha estat atès immediatament pels serveis mèdics de la prova. Traslladat d'urgència a l'Hospital Clínic de Barcelona, ha mort malgrat els esforços dels metges per mantenir-lo amb vida". "L'organització de la cursa lamenta profundament aquesta mort i s'uneix al dolor de la família en aquests moments tan difícils", afirma el comunicat.
Anar al contingut