Fortinet cancel·la el congrés Accelerate 2020
Fortinet cancel·la el congrés Accelerate 2020

Un congrés de ciberseguretat que començava avui a Barcelona, anul·lat pel coronavirus

Hi havien de participar 3.000 experts en seguretat informàtica de tot el món

RedaccióActualitzat

La multinacional nord-americana de ciberseguretat Fortinet ha anul·lat el congrés Accelerate 2020. Un esdeveniment que reunia 3.000 delegats internacionals a Barcelona del 17 al 20 de febrer.

La companyia ha assegurat que aquesta decisió s'ha pres "per evitar qualsevol possible propagació del coronavirus" després de la cancel·lació del Mobile World Congress. L'empresa explica que la seva principal preocupació és la salut i la seguretat dels clients.

Segons expliquen a la pàgina web de Fortinet, l'organització de l'Accelerate 2020 havia rebut cancel·lacions procedents dels delegats de la Xina, Hong Kong, l'Índia i el Japó, un fet que els ha ajudat a prendre la decisió d'anul·lar el congrés.

Era la primera vegada que Fortinet feia el congrés de ciberseguretat a Barcelona, que incloïa sessions magistrals, laboratoris pràctics i sessions grupals dissenyades per ampliar el coneixement en seguretat digital.

El congrés s'havia de fer a partir d'aquest dilluns al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB), al recinte del Fòrum. Segons l'empresa organitzadora, la demanda havia superat les seves "expectatives" i estaven "ansiosos" per fer el congrés.

Cancel·lacions per l'excessiu pànic al contagi
Cancel·lacions per l'excessiu pànic al contagi (EFE/EPA/David Chang)

La por del contagi

Com ha passat amb la cancel·lació prèvia del Mobile World Congres ha estat pànic al contagi del coronavirus el que ha provocat l'anul·lació.

Segons els experts, la desinformació ha originat una alarma social que no es correspon amb els possibles riscos de contagi que descriuen els científics.

ARXIVAT A:
Coronavirus Tecnologia
Anar al contingut