Castelló

Un conductor que va atropellar una dona a Castelló reclama 7.000 euros d'indemnització

Nou cas d'una persona que reclama diners pels danys que causa un atropellament. Poc després de conèixer-se el cas d'un home que demanava 20.000 euros a la família d'un jove de la Rioja, surt a la llum una reclamació similar. Un home que va atropellar una dona de 34 anys a Castelló vol ara que se l'indemnitzi amb 7.000 euros pels desperfectes del cotxe. El conductor va ser absolt dels fets perquè la víctima anava vestida amb colors foscos i era una nit amb un eclipsi total de lluna.

Actualitzat
Els fets van passar de nit el 3 de març del 2007 quan el cotxe tot terreny circulava per l'autovia de Mudéjar en direcció a Terol a l'altura del Sot del Ferrer. El conductor va atropellar una dona de 34 anys que caminava per la via.

En el judici sobre els fets el conductor va ser absolt. L'home va donar negatiu en el test d'alcoholèmia. El jutge va considerar que la dona vestia roba fosca i que aquella nit hi havia un eclipsi total de lluna. L'advocat de la família va intentar demostrar que la víctima caminava pel voral, però el jutge va concloure que la seva presència a la calçada no era adient.

Amb aquest argument, el conductor demana ara una indemnització pels fets. L'home vol que es declari la família responsable dels danys i perjudicis, i reclama 6.695,81 euros pels desperfectes del vehicle, més els interessos i les despeses del judici. La vista es farà el 6 de març.

Aquest cas coincideix amb el d'un home de la Rioja que demanava 20.000 euros als pares d'un ciclista que va atropellar el 2004. En aquest cas, el conductor va acabar retirant la demanda i finalment li va tocar assumir les despeses del judici.
Anar al contingut