L'agressió ha estat al servei d'urgències de l'Hospital Príncipe de Asturias de la localitat madrilenya (EFE/Rodrigo Jiménez)

Un conductor d'ambulàncies degolla un infermer en un hospital d'Alcalá de Henares

L'agressor, que ha estat detingut per la policia, estava fora de servei

Actualitzat

Un infermer de l'Hospital Príncipe de Asturias, d'Alcalá de Henares, a Madrid, ha mort degollat per un company que estava fora de servei, segons ha informat la policia.

L'atacant és un conductor d'ambulàncies que ha entrat a urgències amb una arma blanca i ha agredit directament l'infermer, de 41 anys, que estava de guàrdia al departament d'urgències.

El conductor anava vestit amb l'uniforme de feina, tot i que no estava de servei, i després de l'atac ha intentat atrinxerar-se en una sala del recinte hospitalari. La policia ha aconseguit reduir-lo i detenir-lo.

Segons fonts de la investigació, l'agressor i la víctima es coneixien i tenien algun problema personal.

Un portaveu del 112 ha explicat que no s'ha pogut fer res per salvar la víctima i que també han atès l'agressor d'uns talls a la mà.

La policia, que ha detingut el conductor, està investigant què ha passat. L'agressor feia almenys deu anys que treballava com a conductor d'ambulàncies en una empresa subcontractada pel Servei d'Urgència Mèdica de Madrid (SUMMA).

 

Dol a Alcalá de Henares

El crim ha commocionat l'hospital, la ciutat i també la Comunitat de Madrid. La direcció del centre ha expressat el condol als familiars de la víctima. També ho ha fet l'alcalde d'aquest municipi madrileny, Javier Rodríguez Palacios.

 

També ha traslladat el seu condol a través de les xarxes socials el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut