Una patrulla dels Mossos d'Esquadra
Una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Un conductor atropella una dona, fuig i intenta culpar el seu fill a Ivars d'Urgell

Els Mossos han detingut un veí de Vilanova i la Geltrú de 52 anys acusat d'atropellar una dona i fugir sense socorre-la

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Vilanova i la Geltrú de 52 anys per l'atropellament d'una dona de 77 anys a Ivars d'Urgell. Segons la policia, l'home ha fugit dels llocs dels fets i després ha intentat convèncer els agents que qui conduïa era el seu fill.

Els fets han passat cap a dos quarts d'onze del matí d'aquest divendres. Els Mossos han rebut l'avís d'un accident a la població d'Ivars d'Urgell, al Pla d'Urgell. Una dona de 77 anys ha estat atropellada per un turisme que ha fugit del lloc, sense aturar-se. La dona ha quedat ferida.

Els agents han descobert el conductor amagat dins d'una casa pròxima. Un cop allà, han vist que al cotxe hi anaven dues persones, un pare i un fill. El jove ha confessat que era el conductor del turisme, però els dos homes han entrat en contradiccions en les declaracions i finalment han acabat reconeixent que el que conduïa el vehicle en el moment de l'atropellament era el pare.

La policia també ha comprovat que l'home tenia el carnet caducat des del 2011. L'han detingut per dos delictes contra la seguretat del trànsit i un delicte de lesions per imprudència greu. El detingut, que té antecedents, ha quedat en llibertat poc després.

ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'Esquadra
Anar al contingut