En la imatge la roda de premsa de presentació de la Fira, d'esquerra a dreta, la regidora de promoció econòmica de l'ajuntament de la Seu,…
En la imatge la roda de premsa de presentació de la Fira, d'esquerra a dreta, la regidora de promoció econòmica de l'ajuntament de la Seu, Mireia Font, l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i la directora de la Fira, Montse Ferre. Imatge del 6 d'octubre de 2015. (horitzontal)

Un concurs popular decidirà el millor formatge de la Fira de Formatges de la Seu d'Urgell

La Seu d'Urgell (ACN).- La Fira de Formatges artesans del Pirineu que se celebra a la Seu d'Urgell comptarà enguany amb un concurs popular perquè els visitants decideixin quin és el formatge que més els ha agradat entre tots els que es poden tastar durant la mostra. Els visitants que comprin un tiquet de tast rebran una butlleta que hauran d'omplir amb les dades del formatge que més els agrada i dipositar-la en una urna. Entre els participants, se sortejarà un lot de cinc quilos de formatge. L'edició enguany és la que compta amb més artesans de totes les que s'han celebrat, 44 en total, 43 del Pirineu, català, aragonès i francès, i un convidat de les Illes Balears.

Actualitzat
Anar al contingut