Canet de Mar

Un Canet Rock sense cap restricció omple la nit de música fins a la sortida del sol

25.000 persones han gaudit de 12 hores de música en la 12a edició del festival de música catalana

RedaccióActualitzat

El duet Ginestà ha obert a les sis de la tarda la 12a edició del Canet Rock. Al davant, més de 12 hores de música ininterrompuda en un espai obert als solistes i grups més destacats del panorama musical del país.

El mític festival ha tornat a la platja de Canet sense mascareta, distància ni test d'antígens, després de ser escenari de seguiment epidemiològic en plena pandèmia de la covid l'any passat.

Les ganes de festa i de veure sortir el sol eren palpables entre el públic assistent. El festival ha exhaurit les 25.000 entrades a la venda per a l'edició d'aquest any. Unes entrades que costaven 36 euros fins al 24 de febrer i 43 euros després.

 

Ginestà han estat els primers a pujar a l'escenari del Canet Rock. Era el primer cop que actuaven al festival, on han presentat el seu tercer disc. Després ha estat el torn de la formació barcelonina Balkan Paradise Orchestra. Una banda de folk balcànic femení que aquest dissabte també han actuat per primera vegada al Pla d'en Sala fent sonar una onzena d'instruments de vent.

Qui també s'ha estrenat en el Canet Rock és el grup Marcel i Júlia. Una proposta alegre i constructiva sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat que ha fet vibrar els assistents.

Durant la nit i fins que ha sortit el sol, per l'escenari del Canet Rock han desfilat artistes com Oques Grasses, Stay Homas,  La Fúmiga, La Pegatina, Buhos, Els Catarres, Miquel del Roig, Suu o Miki Núñez.  Els terrassencs Doctor Prats han estat els encarregats de tancar l'edició d'enguany.


També hi ha hagut sorpreses d'última hora a dalt de l'escenari:

 

I entre el públic s'han vist diversos participants del programa "Eufòria" de TV3.

 

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut