Detingut un camioner per multiplicar per nou la taxa d'alcoholèmia
El conductor va marcar una taxa d'1,33 mg/l (Mossos d'Esquadra)
Baix Camp

Un camioner que multiplicava per nou la taxa d'alcohol, detingut amb una cervesa a la mà

Conduïa fent ziga-zagues i la mateixa empresa va ser la que va avisar els Mossos d'Esquadra

Redacció/ACNActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres un camioner que conduïa amb una taxa d'alcoholèmia nou vegades superior a la permesa. En la prova, l'home va marcar una taxa d'1,33 mg/l, quan la màxima permesa per als conductors professionals és de 0,15 mg/l.

Va ser l'empresa de transports la que va alertar la policia catalana que el conductor circulava fent ziga-zagues a l'altura de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp).

A l'home, de 39 anys, se li atribueix un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol. El detingut ha passat aquest dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de deu del matí, quan l'empresa va alertar els agents que havia rebut informació que el conductor circulava de manera temerària i posava en perill la seguretat de la resta d'usuaris de la via.


Localitzat quan sortia d'un establiment bevent cervesa

A través del sistema de geolocalització del camió, van poder determinar que estava a punt d'abandonar l'A-7 en sentit sud per accedir a la carretera C-44, al terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Un cop localitzat, els agents van comprovar que el conductor, situat al voral de la carretera, tenia el motor en marxa amb les claus posades i sortia d'un establiment bevent cervesa. Després de fer-li la prova d'alcoholèmia, la policia va immobilitzar el vehicle fins que un altre conductor de l'empresa se'n va fer càrrec, i van traslladar el detingut a dependències policials.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut