Sant Pol de Mar

Un camioner encalla un tràiler en un carrer del nucli de Sant Pol de Mar

El vehicle s'ha endut per davant motocicletes, cornises, desguassos i canonades d'aigua i gas

Actualitzat

Un camió de gran tonatge s'ha encallat aquesta matinada en un carrer del nucli de Sant Pol de Mar, al Maresme. El vehicle ha causat desperfectes en habitatges, subministraments de serveis i vehicles particulars, per la qual cosa hi han hagut d'intervenir els equips d'emergència. El tràiler ha bloquejat el carrer durant tot el matí fins que no s'ha tret el vehicle. Han trigat 3 hores i no ha estat una operació fàcil.
 

El camió ha anat fent destrosses al seu pas (Ajuntament de Sant Pol)

El conductor del vehicle ha donat positiu en drogues en el primer test que li han practicat, segons ha informat l'Ajuntament de Sant Pol. Tot i això, i segons han explicat les mateixes fonts, la segona prova ha sortit negativa. Ara, per tant, caldrà fer-li una analítica per determinar si havia consumit alguna substància.
 

 

Han tret el camió fent marxa enrere pel on havia entrat

 

Retirada del camió

Durant tot el matí, policia local i bombers, ha tret el vehicle de l'atzucac on havia quedat. La tasca més que complicada, ha estat llarga i delicada, pel poc marge de maniobra que hi havia per l'estretor dels carrers i les grans dimensions del vehicle. El tràiler d'uns 14 metres de llargada s'ha tret fent marxa enrera amb molt de compte per no afectar més el carrer per on havia entrat.
 

 

Desencallar i treure el tràiler ha estat una operació delicada

 

Els fets han passat cap a dos quarts de sis de la matinada, quan el conductor del camió de grans dimensions no ha respectat els senyals que advertien de la prohibició del pas d'aquests vehicles pel nucli de la població.


Segons ha informat l'Ajuntament de Sant Pol, el camió ha entrat al carrer Nou des de la Riera. Abans de quedar-hi encallat, el vehicle s'ha endut al seu pas diverses motocicletes i ha trencat algunes cornises d'habitatges, a més de malmetre conductes d'aigua i gas. El conductor ha entrat pel carrer Consolat de Mar i ha quedat encastat per banda i banda entre les parets del carrera la plaça Jaume Roig i Pujol, on no ha pogut avançar més. 

 

El vehicle ha trencat desguassos, i canonades d'aigua i gas (Bombers)

 

El terrabastall ha despertat els veïns, que han avisat els serveis d'emergència. Al lloc s'hi han desplaçat la Policia Local, els Bombers de la Generalitat, operaris del gas i una ambulància.

 

 

La zona ha quedat acordonada per a la seguretat dels veïns. Els bombers han sanejat els desperfectes en les façanes, com cornises i canonades. Uns operaris han tallat el pas del gas i l'aigua en els edificis afectats.
 

Una de les cornises destrossades pel vehicle i restes de la destrossa al carrer (Ajuntament de Sant Pol)

 

La Policia Local ha fet proves al conductor del camió que ha donat, en un primer moment, negatiu en alcohol, però positiu en drogues, tot i que una segona prova no ha confirmat els resultats anteriors; se li han obert diligències. Segons fonts veïnals el conductor podria haver-se despistat seguint les instruccions del GPS, fet que no ha estat confirmat.

El carrer ha continuat tancat al trànsit fins que el vechicle no s'ha pogut treure de l'atzucac. 
 

La policia ha acordonat la zona (Ajuntament de Sant Pol)

 

ARXIVAT A:
MobilitatBombersPolicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut