Un camió envesteix tres vehicles en l'espectacular final d'una persecució policial

La policia local de València ha fet servir d'escut vehicles de particulars per frenar l'avanç del delinqüent, que s'escapava amb el camió sostret

RedaccióActualitzat

A València, una persona que havia robat un camió de repartiment i fugia de la polícia ha acabat envestint els cotxes que hi havia aturats a l'autopista A-7. El més cridaner de la història, tanmateix, ha estat l'operatiu policial, que ha forçat l'embús en plena via, posant en risc vehicles de particulars.

Tal com es pot comprovar en les imatges, a les 8 del matí d'aquest dijous dos agents policials aturen les seves motocicletes bloquejant dos carrils. Un cop provocat el tall en la circulació del trànsit en un dels sentits, arriben a demanar als conductors de la resta de vehicles particulars que es recol·loquin per tal d'ocupar l'espai de forma més eficient i evitar que el camió pugui fugir.

Uns metres més enrere, el delinqüent condueix el camió sostret a alta velocitat, perseguit per un cotxe de la policia local.

Finalment, quan la policia està a punt d'organitzar una segona fila amb el vehicle que filma les imatges, apareix en imatge el vehicle robat i envesteix 3 dels vehicles parats.

El xoc, a part de danys als vehicles, ha provocat ferides lleus als ocupants i retencions de fins a 8 quilòmetres entre Museros i Godella. El lladre del camió ha estat posat a disposició de la Guàrdia Civil d'Aldaia.

ARXIVAT A:
PolicialTrànsitPaís Valencià
Anar al contingut