El camió ha bolcat aquesta matinada i obliga a tallar diversos carrils a l'AP-7 (CCMA)

Un camió bolcat a l'AP-7 provoca cues quilomètriques en el matí d'operació sortida

L'accident ha passat de matinada i ha obligat a tallar parcialment l'autopista, i fins a mitja tarda no s'ha pogut restablir la circulació

Actualitzat

Complicacions aquest dissabte en plena operació sortida pel pont. L'AP-7 ha quedat parcialment tallada aquesta matinada entre Sant Celoni i Vallgorguina en sentit nord per l'accident d'un camió que transportava taronges i mandarines i que viatjava de València a Perpinyà.

Durant moltes hores només hi havia un carril, per on els vehicles havien de circular amb molta precaució. L'accident ha passat a quarts de cinc de la matinada, i fins a mitja tarda no s'ha pogut restablir del tot la circulació.

L'autopista ha quedat totalment tallada en sentit nord fins a les 8 hores, quan s'ha pogut apartar el camió i obrir un dels carrils. Durat tot el matí hi ha hagut dos carrils tallats, i això ha provocat cues de fins a 16 quilòmetres.

Cap a dos quarts de dues del migdia una grua de gran tonatge ha aconseguit aixecar i retirar el camió bolcat i s'ha pogut obrir un carril. Quedava, però, retirar la càrrega.


Fins a quarts de quatre de la tarda s'han estat fent feines de neteja de la via, ja que el camió bolcat portava taronges i mandarines i la càrrega havia quedat a la calçada.

De retruc, l'incident també ha provocat cues quilomètriques a la C-35, a Sant Celoni. 

Durant tot el matí, els vehicles només podien circular per un carril en aquest punt (CCMA)

Pel que fa al conductor del camió que ha tingut l'accident, viatjava sol i ha donat negatiu a la prova d'alcoholèmia.

L'home, que s'hauria adormit, ha sortit il·lès. 

Les caixes de taronges que transportava el camió han quedat escampades a l'AP-7 (CCMA)


Operació sortida d'una setmana llarga

Malgrat aquest incident, un total de 423.000 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona entre el divendres i l'inici de la tarda de dissabte, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La xifra representa el 90% del previst per a l'operació sortida del pont llarg de la Puríssima, que encadena una setmana amb festius des d'aquest divendres 3 fins al diumenge 11.

Aquest divendres, les primeres hores de l'operació sortida van ser molt tranquil·les i no es van registrar cues de trànsit importants.

Segons el Servei Català de Trànsit, fins a un quart de nou de la nit va sortir de l'àrea metropolitana de Barcelona un 33% del trànsit previst, és a dir, 157.000 vehicles dels 470.000 que es calculen. 

La xifra és un 12% més baixa que la que es va enregistrar l'any passat, i un 16% menor que la d'un dia equivalent d'abans de la pandèmia.

Els Mossos han posat en marxa un operatiu especial durant el pont de la Puríssima que durarà fins al dia 11 de desembre.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut