Un buldòzer esclafa motos i totterrenys il·legals perquè no circulin per Nova York

A Nova York, les motos de cros i els vehicles tot terreny no poden circular pel carrer

RedaccióActualitzat

Com si estigués en una carrera de motor, l'alcalde de Nova York, Eric Adams, ha fet onejar la bandera de quadres. Era el senyal perquè comencés a avançar el buldòzer que ha esclafat un centenar de motocicletes de cros i vehicles tot terreny confiscats a la ciutat dels gratacels.

Les imatges mostren com la màquina esplanadora destrueix els vehicles, que no podran tornar a circular per Nova York. Davant de molts curiosos que enregistren l'operació, el buldòzer repeteix l'operació unes quantes vegades, fins que les motos queden completament inutilitzades:


Les motos de cros i els vehicles tot terreny, preparats per circular per vies no pavimentades, són il·legals a Nova York. El buldòzer els ha deixat convertits en fragments de metall. D'aquesta manera, es vol evitar que es puguin revendre o donar i tornin als carrers de la ciutat.

Eric Adams, antic agent de policia, ha comparat amb Hèrcules la feina feta per la NYPD, que s'ha desfet d'uns vehicles que ha qualificat de "sorollosos, intimidants i perillosos":

"S'han destruït perquè no tornin a causar terror la nostra ciutat"


"Capteu el missatge: voleu atemorir els nostres barris? Sereu esclafats", ha escrit poc després Adams al seu compte de Twitter:


Les motos destruïdes aquest dimecres són una petita part dels 2.000 vehicles il·legals confiscats pel Departament de Policia de Nova York (NYPD) aquest any, un 88% respecte a l'any passat.

ARXIVAT A:
Estats Units
Anar al contingut