Imatges d'un intent de robatori per part de l'home detingut pels Mossos
Imatges d'un intent de robatori per part de l'home detingut pels Mossos
Terrassa

Un botiguer impedeix un atracament atacant el lladre amb un pal de criquet

Els Mossos d'Esquadra han acabat detenint l'home, acusat de robatori amb violència en set establiments de Terrassa

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat de robatoris amb violència i intimidació a set establiments comercials de Terrassa entre els mesos d'agost i desembre de l'any passat.

En aquests intents de robatori, l'acusat entrava a la botiga i amenaçava els treballadors de l'establiment amb un ganivet, obligant-lo a obrir la caixa.

Seguint sempre un modus operandi similar, entrava a les botigues, feia alguna pregunta al treballador per distreure'l, anava cap a la zona on hi havia la caixa registradora i, tot seguit, treia una arma blanca i exigia la recaptació. En algun cas, hauria arribat a agafar pel coll el treballador per intimidar-lo.

Les càmeres de seguretat han ajudat a la detenció de l'home. En un dels casos, les imatges mostren com el botiguer respon a les amenaces amb un pal de criquet i aconsegueix fer fora l'atracador:


La investigació va permetre relacionar tots els robatoris amb el mateix autor i, gràcies a la descripció facilitada per les víctimes i les imatges de les càmeres de seguretat, se'l va poder identificar.

El detingut, de 38 anys, ja tenia antecedents per fets similars. L'home ha passat a disposició judicial i el jutjat de guàrdia de Terrassa n'ha decretat la llibertat amb càrrecs.

 

 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut