Imatge de les tasques d'extinció de l'incedi (@bomberscat)

Un bomber mort i tres de ferits en l'incendi d'un taller a Vilanova i la Geltrú

RedaccióActualitzat

Un bomber, de 30 anys, ha mort en un incendi d'un taller mecànic que ha tingut lloc aquest dijous al carrer de la Masia Nova de Vilanova i la Geltrú. Tres bombers més han hagut de ser atesos perquè presentaven símptomes de cop de calor.

Només d'un d'aquests tres ha estat evacuat a un centre sanitari com a mesura preventiva, i ja ha estat donat d'alta.

Tots quatre han estat atesos pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El cos d'emergències ha rebut l'avís de l'incident poc abans de les dues del migdia i hi ha adreçat una vintena de dotacions.

Cap a les quatre de la tarda els Bombers indicaven que havien aconseguit controlar el foc, i una hora més tard anunciaven que l'havien extingit. 19 vehicles d'aigua seguien remullant la nau per evitar revifalles.


Els Bombers de la Generalitat han activat el grup de suport psicològic, per atendre els efectius del cos que han participat en el servei i l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha decretat dos dies de dol. 

La Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments obrirà una investigació per determinar les circumstàncies i les causes dels fets ocorreguts.

L'últim accident mortal d'un bomber va passar l'any 2015.

 

ARXIVAT A:
Bombers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut