Actualitat blaugrana

Un Barça ressuscitat a la Lliga torna a la feina sense Ronnie ni deu internacionals

El Barça torna a tenir les portes de la Lliga obertes, però ni el fet d'estar a quatre punts del Reial Madrid el salva dels problemes domèstics. Ronaldinho tampoc es va entrenar ahir. Les misterioses molèsties continuen i es va quedar al gimnàs, mentre els seus companys s'entrenaven a la Masia, fins i tot Márquez, un altre que no acaba de recuperar-se. El mexicà, que fa un mes que està inactiu, va estar mirant de recuperar la forma perduda, però encara no se sap quan tornarà a jugar. El vestidor continua fent costat a Ronaldinho, amb un argument recurrent: li falta afecte.

Actualitzat

L'entrenament d'ahir al matí va tenir les absències de Xavi, Iniesta, Puyol, Bojan, Henry, Abidal, Thuram, Milito, Zambrotta i Gudjohnsen, concentrats amb les respectives seleccions.

D'altra banda, els lesionats Deco, Jorquera i Oleguer van realitzar treball específic al gimnàs. També Ronaldinho, desaparegut els últims partits a causa d'unes molèsties a l'adductor de la cama dreta, i Touré Yaya, que segueix amb dolors a l'esquena però que no s'operarà fins a final de temporada perquè sap que l'equip el necessita.

Sylvinho defensa Ronaldinho

A la roda de premsa posterior a l'entrenament, Sylvinho va afirmar que Ronaldinho necessita "el suport i l'afecte dels seus companys" perquè pugui tornar "com més aviat millor" al grup. Encara que jugadors com Henry o Touré van actuar amb molèsties físiques, el lateral brasiler va defensar la professionalitat de tot el vestidor al·legant que "cada jugador sap el que pot aportar i sap si el seu esforç pot ser bo o perjudicial per a l'equip. Tu pots tenir moltes ganes de jugar, però si és pitjor per a l'equip, has de saber-ho".

No és de la mateixa opinió Johan Cruyff, que va criticar la falta de compromís de Ronaldinho. L'extècnic blaugrana va dir que "no pot estar lesionat, això només són coses mentals" i també va afegir que "per jugar partits importants i recollir premis mai s'està lesionat".

Henry també arrossega molèsties

El francès Thierry Henry no jugarà dimecres a París en l'amistós que els "bleus" tenen previst disputar contra Anglaterra, a causa d'uns problemes musculars, tal com han informat fonts mèdiques del FC Barcelona. El jugador no ha viatjat a França i s'ha quedat a Barcelona, després que el conjunt català ha notificat als metges de la selecció francesa que Henry té una sobrecàrrega en la musculatura lumbar. En principi, aquestes molèsties no haurien d'impedir Titi ser present en el matx que el Barça disputarà dissabte contra el Betis.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut