Thomas Heurtel ha estat el màxim anotador del partit amb 21 punts (EFE)
Eurolliga

Un Barça Lassa molt solvent assalta el Mediolanum de Milà (85-90)

L'equip blaugrana aconsegueix una victòria molt important a la pista de l'Armani, després d'una segona meitat espectacular

Jordi RobirosaActualitzat

No era un partit senzill, en absolut. L'Olímpia de Milà, aquesta temporada, s'ha reforçat molt i bé i és un dels equips destinats a lluitar pel play-off de l'Eurolliga; un rival directe del Barça Lassa, per entendre'ns.

Giorgio Armani, el patró del club, el que li dona el nom i el que paga les fitxes, té el millor seient de tot el pavelló: normal. Des d'allà, l'octogenari empresari italià ha vist com el seu equip i el Barça disputaven una primera meitat molt competida, però també força ensopida. Amb contínues alternances en el marcador. Els italians han arribat al descans un punt amunt, 37 a 36.

Però tot ha canviat en la segona meitat. Amb uns esplèndids Hanga, Ribas i Heurtel, els catalans han obert una escletxa que els italians no han sabut tancar. Fins a onze punts ha arribat a tenir el Barça Lassa que s'han convertit en 5 al final del matx: 85 a 90. Més que suficient per obtenir una victòria vital per assegurar la plaça entre els vuit primers i, perquè no, si les coses continuen així, pensar en aquesta cobejada quarta plaça que donaria avantatge en el play-off de quarts de final.

Anar al contingut