Un bandit de llegenda i l'humor amb rerefons dramàtic dominen les estrenes

La cartellera es renova amb un gran western, un aspirant a guionista i una habitació d'hotel

Ismael Martín AmorósActualitzat

En la nostra tria d'estrenes de cine, cartellera renovada amb comèdies, drames i animació. I també amb alguna pel·lícula que s'estrena simultàniament a cines i plataformes.


"HABITACIÓN 212"
Dirigida per Christophe Honoré
Comèdia dramàtica. 86 min. França

Després d'inaugurar virtualment el festival D'a els cines obren ara la porta d'aquesta "Habitación 212", la d'un hotel on s'hi cita la promiscua trajectòria sentimental de la protagonista, encarnada per Chiara Mastroianni. Crisi matrimonial i comèdia romàntica i dramàtica del director Christophe Honoré.

 


"TODO PASA EN TEL AVIV"
Dirigida per Sameh Zoabi
Comèdia. 100 min. Luxemburg, Bèlgica, Israel i França

Pel·lícula multipremiada que aborda des de l'humor les eternes desavinences entre Israel i Palestina. Una mirada al conflicte simpàtica, enginyosa i equidistant a través d'un jove palesti. Treballa a una telenovel·la i fingeix ser-ne l'autor. La seva aspiració: ser guionista.

 

 

"SABATES VERMELLES I ELS SET TROLS"
Dirigida per Hong Sung-ho
Animació. 92 minuts. Corea del Sud. Traduïda al català

Des de Corea del Sud arriba una aposta animada i en català. "Sabates vemelles i els set trols" és una disbauxada versió familiar dels contes de fades.

 


"LA LISTA DE LOS DESEOS"
Dirigida per Álvaro Díaz Lorenzo
Comèdia dramàtica. 102 minuts. Espanya

María León, Victoria Abril i Silvia Alonso condueixen una "road movie" disposades a acomplir la seva llista de desitjos i deixar enrere la malaltia. Una història fresca, barreja d'humor i drama, i farcida de tòpics.

 


 

 

 

"LA VERDADERA HISTORIA DE LA BANDA DE KELLY"
Dirigida per Justin Kurzel
Western. Acció. 124 minuts. Austràlia

Un viatge de supervivència vist al Bcn Film Fest, "La verdadera història de la banda de Kelly", amb estrena simultània a cines i plataformes. Nova revisió, violenta i impactant, de la llegenda del bandit australià, on ara és ell qui explica la seva veritat. Un nou tour de force de l'actor George MacKay, amb Russell Crowe com el seu tutor.

 

 

"ONWARD"
Dirigida per Dan Scanlon
Animació. 102 minuts. Estats Units

Torna a cines i plataformes la història dels dos germans elfs de l'"Onward" de Pixar, que van veure interrompuda per la pandèmia la seva presència a la cartellera.

 

I directament a casa, dues estrenes:

"DANIEL NO ES REAL"

Dirigida per Adam Egypt Mortimer
Terror psicològic. 96 minuts. Estats Units

A Movistar+ arriba la terrorífica "Daniel no es real", premiada a Sitges, amb traumes infantils, sinistres amics imaginaris i protagonistes com el fill de Tim Robbins i Susan Sarandon i el d'Arnold Schwarzenegger.

 

 

"HECHO EN CASA"

Dirigida per Pablo Larraín, Paolo Sorrentino, Naomi Kawase, Ladj Ly, Kristen Stewart, Maggie Gyllenhaal...
Curtmetratges. 138 minuts. Itàlia- Xile

Col·lecció de 17 curtmetratges personals rodats durant el confinament per directors com Pablo Larraín, Paolo Sorrentino, Naomi Kawase o Kristen Stewart, Lady Ly o Maggie Gyllenhaal. Disponible a Netflix.

 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut