Un model igual al de l'avió que s'ha estavellat a Birmània
Un model igual al de l'avió que s'ha estavellat a Birmània
Rangun

Un avió militar amb 104 persones a bord s'estavella a l'est de Birmània

L'aparell, que es dirigia a Rangun quan ha desaparegut del radar, transportava 90 passatgers entre militars i familiars de soldats i 14 membres de la tripulació

RedaccióActualitzat

Un avió militar amb 104 persones a bord s'ha estavellat aquest dimecres al mar d'Andaman després de partir de la ciutat de Myeik, al sud-est de Birmània, informen mitjans locals.

Els efectius desplegats en tasques de rastreig han trobat part del fusellatge de l'aeronau en les aigües prop de la ciutat de Dawei, informa el portal de notícies Voa Burmese. En un comunicat de l'Exèrcit birmà s'indica que els militars han perdut la comunicació amb l'aparell "de manera abrupta" passat el migdia i prop de Dawei, a uns 100 quilòmetres al nord del punt de partida.

L'aparell, que es dirigia a Rangun, la principal ciutat del país, quan ha desaparegut del radar, transportava 90 passatgers entre militars i familiars de soldats i 14 membres de la tripulació. Almenys sis vaixells de la Marina i tres avions participen en una missió de recerca i rescat de possibles supervivents.

Anar al contingut