L'aparell sinistrat és de la companyia Aseman Airllines
Iran

Un avió amb 66 persones a bord s'estavella a l'Iran

Tots els passatgers i la tripulació de l'aparell sinistrat han mort en l'accident

RedaccióActualitzat

Un avió amb seixanta passatgers i sis tripulants a bord, s'ha estavellat aquest matí al sud-oest de l'Iran.

L'aparell, que cobria una ruta interna, ha tingut l'accident a uns 480 quilòmetres al sud de Teheran, la capital del país, d'on s'havia enlairat. L'avió ha desaparegut dels radars uns 20 minuts després d'enlairar-se, sense que de moment se sàpiguen les causes del sinistre.

El portaveu de la companyia aèria ha confirmat que tots els passatgers i la tripulació de l'avió sinistrat han mort en l'accident.

Segons els mitjans iranians, els serveis d'urgència s'han alertat i s'han desplaçat cap a la regió de Semirom, on hauria caigut l'avió accidentat. Les autoritats han informat que ja s'ha enviat un helicòpter de salvament a la zona del sinistre, ja que es tracta d'una àrea muntanyosa on no hi poden accedir les ambulàncies.

L'avió accidentat feia vols regionals i està fabricat per l'empresa francoitaliana ATR que pertany a la companyia Aseman Airlines.

Fa tot just una setmana, un avió Antonov AN-148 de la companyia Saratov Arilines es va estavellar a la regió de Moscou, a Rússia. A bord hi viatjaven 71 persones, 65 passatgers i 6 tripulants. En aquell cas tampoc hi va haver supervivents.

 

Anar al contingut