Restes de l'avió d'Ethiopian Airlines accidentat (Reuters)
Restes de l'avió d'Ethiopian Airlines accidentat (Reuters)
Etiòpia

Dos espanyols entre les 157 víctimes de l'avió accidentat d'Ethiopian Airlines

No hi ha cap supervivent de l'accident del Boeing 737 que s'ha estavellat prop d'Addis Abeba, segons ha confirmat l'aerolínia

RedaccióActualitzat

Un avió d'Ethiopian Airlines s'ha estavellat a tres quarts de 9 del matí d'aquest diumenge a prop de l'aeroport Bole d'Addis Abeba, la capital d'Etiòpia. La torre de control ha perdut el contacte amb l'avió 6 minuts després d'enlairar-se.

Entre el passatge hi havia dos ciutadans espanyols, segons han confirmat a TV3 fonts del ministeri d'Exteriors. 

Un portaveu de la companyia havia confirmat aquest migdia que no hi ha hagut cap supervivent de l'accident. A l'aparell viatjaven 157 persones de 33 nacionalitats diferents.

El conseller delegat de la companyia, Tewolde Gebre Mariam, ha indicat que entre els morts hi ha 32 ciutadans de Kènia, 18 canadencs, 9 etíops, 8 italians, 8 xinesos, 8 nord-americans, 7 britànics, 7 francesos, 6 ciutadans d'Egipte i 2 espanyols. 

L'aparell, un Boeing 737- 800MAX, feia un vol regular d'Etiòpia a la capital de Kènia, Nairobi, amb 149 passatgers i 8 tripulants a bord, segons ha informat un portaveu de la companyia aèria. A l'aparell viatjaven persones de 33 nacionalitats.

Les restes de l'aparell han caigut prop de la població de Bishoftu, a 62 quilòmetres al sud-est de la capital etíop.

 

 

L'avió, amb número de vol ET302, tenia previst aterrar a l'aeroport internacional de Nairobi a les 10.25 hora local.

Ethiopian Airlines ha fet dos comunicats informant de l'accident. La primera fotografia de l'avió accidentat l'ha publicat la mateixa aerolínia a la seva pàgina de Facebook. A la imatge mostren el director general de la companyia entre les restes de l'aparell:

La companyia està verificant si tots els passatgers havien pujat a l'aparell i ha habilitat una oficina d'atenció a les famílies.

 


L'oficina del primer ministre etíop, Abiy Ahmed, ha expressat "les més profundes condolences a les famílies" dels passatgers de l'avió.

 


 

Anar al contingut