Un autocine de terror amb actuacions en viu, nou projecte dels creadors d'Horrorland
AutoHorror Experience es farà aquest estiu a Lloret de Mar
Un autocine de terror amb actuacions en viu, nou projecte dels creadors d'Horrorland

Un autocine de terror amb actuacions en viu, nou projecte dels creadors d'Horrorland

AutoHorror Experience es farà aquest estiu a Lloret de Mar

Redacció/ACN Actualitzat
Imatge promocional d'AutoHorror Experience

Els amants del terror tenen una experiència nova per provar aquest estiu. Es diu AutoHorror Experience i l'han creat Horror Box, creadors del parc d'Horrorland, i Focus Experience. Es tracta d'una autocine de terror.

Però no només això, perquè serà una experiència immersiva amb actuacions en viu durant les pel·lícules. Més de 30 actors caracteritzats de zombis, monstres i altres personatges de terror interactuaran amb els espectadors.

L'autocine es farà a l'aparcament del parc aquàtic de WaterWorld, seguirà totes les recomanacions sanitàries, ja que els espectadors miraran les pel·lícules des del seu vehicle, sense sortir-ne. Tindrà una capacitat màxima de 300 vehicles.

Hi haurà una pantalla LED de 120 metres quadrats i un sistema d'il·luminació per crear efectes especials. Per sentir l'àudio, els vehicles hauran de sintonitzar Ràdio Lloret de Mar.

L'AutoHorror Experience oferirà dos tipus d'entrades, una d'elles serà l'"splash zone". Els espectadors donaran el seu consentiment perquè els actors puguin sacsejar el vehicle, impactar contra els vidres i mullar-los amb sang artificial.

El segon tipus d'entrada serà per veure la pel·lícula sense que els actors vinguin directament als cotxes per interactuar. A més, hi haurà una zona de gandules per a aquells veïns o turistes de Lloret de Mar que no tinguin cotxe però vulguin gaudir de l'experiència.

Es projectaran quatre pel·lícules: 'Train to Busan', 'Anarchy. La noche de las bestias', 'Freddy contra Jason' i 'Cabin in the woods'.

La preestrena de l'autocine de terror serà el dijous 9 de juliol i es farà una sessió dedicada al personal sanitari en homenatge a la seva tasca durant la pandèmia. Per això, els treballadors del món sanitari podran entrar gratuïtament a l'autocinema.

Les entrades ja estan a la venda al portal web d'Horror Box amb un preu a partir de 20 euros.

Anar al contingut