Un autobús de Ciutadans fa campanya contra els indults a polítics independentistes

Actualitzat

Un autobús de la plataforma España Ciudadana, vinculada a Ciutadans, recorre els carrers de Madrid per fer una crida a la manifestació que es farà dissabte contra un hipotètic indult als dirigents independentistes que actualment estan en presó preventiva a l'espera que comenci el judici.

En el vehicle hi ha una fotografia en què es veu el líder d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, i, més fosc, el 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Al costat de la imatge, s'hi llegeix el lema "Stop Sánchez. Eleccions ara".

 

 

Aquest dimecres al matí, l'autobús ha estat aparcat davant les portes del Congrés dels Diputats. No és el primer autobús amb missatges polítics que circula per l'estat els darrers mesos: l'organització Hazte Oír va posar en marxa un autobús contra els transsexuals i Podem va treure el carrer l'anomenat Tramabús, per denunciar les relacions de poder a Espanya.

Fa més d'un any que Junqueras està en presó preventiva, primer a Estremera i després a Lledoners, i que Puigdemont és a Bèlgica.

 

 

ARXIVAT A:
Judici procésCsOriol JunquerasRebel·lióProcés català
Anar al contingut