Una patrulla dels Mossos d'Esquadra (Mossos)
Una patrulla dels Mossos d'Esquadra (Mossos)

Un atracador armat s'emporta 200.000 euros d'un banc d'Alp

La policia espanyola ha detingut cinc atracadors de bancs de la costa mediterrània

Els Mossos busquen l'home que divendres s'hauria endut 200.000 euros de la caixa forta de l'oficina de CaixaBank d'Alp, a la Cerdanya, segons ha avançat El Periódico. L'atracador va amenaçar les empleades amb la pistola que portava amagada.

El robatori va ser a dos quarts de tres de la tarda, quan el banc estava a punt de tancar i s'estava fent el balanç de la setmana.

Des de llavors, la policia ha desplegat un dispositiu a les carreteres de la zona per intentar atrapar el lladre, amb l'ajuda d'unitats antiavalots.

Més atracaments

A banda d'aquest cas, la policia espanyola ha desmantellat un grup criminal especialitzat en atracaments a bancs de la costa mediterrània.

Han detingut cinc atracadors que, segons la policia, tenen vincles familiars, i encara busquen un sisè integrant de la banda. Els investigadors han fet registres a Barcelona, Oriola i Marbella. Tot i que no se'ls ha imputat en cap acció a Catalunya, la policia ha pogut provar que van estar allotjats en diferents hotels de Barcelona.

Els cinc detinguts tenen antecedents per altres atracaments i delictes contra el patrimoni a Espanya, Itàlia i Bèlgica. Un d'ells té antecedents a Itàlia des de finals dels anys 70.

ARXIVAT A:
Policia NacionalBancaPolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut