Un atac amb míssils en un edifici d'habitatges a prop d'Odessa deixa almenys 21 morts

En l'atac hi ha mort almenys un nen i han resultat ferides una trentena de persones, entre les quals quatre menors i una dona embarassada

RedaccióActualitzat

Almenys 21 persones han mort després d'un atac amb míssils contra un edifici d'habitatges i un complex turístic d'una localitat costanera del sud d'Ucraïna, a prop d'Odessa.

Segons han informat les autoritats d'Odessa al seu canal de Telegram, l'atac s'hauria fet a dos quarts de sis del matí, hora local. Tres míssils haurien impactat en l'edifici d'habitatges. Es tractaria de míssils Kh-22 que haurien estat llançats per caces russos Tupolev Tu-22 des del mar Negre.

A la mateixa publicació, les autoritats han informat que 17 persones han mort a causa de l'atac, entre elles un nen. Més de 30 persones han resultat ferides, entre elles quatre menors i una dona embarassada. Hores més tard, el balanç s'ha actualitzat fins a 21 víctimes mortals.

A causa de l'atac s'ha enfonsat una part de l'edifici i s'ha posat en marxa una operació de rescat per mirar de localitzar les persones que hagin pogut quedar sota la runa.



El portaveu també ha informat d'un altre atac amb míssils en una instal·lació turística, que també ha causat diversos ferits.

Aquests atacs arriben poques hores després de les advertències que aquests dies s'han fet a Putin des de la cimera de l'OTAN a Madrid.

Durant les conclusions, el secretari general de l'OTAN, Jens Stoltenberg, es va dirigir a Vladímir Putin per dir-li que aturi la guerra a Ucraïna, i va assegurar que l'OTAN està preparada per a qualsevol eventualitat.

 

ARXIVAT A:
UcraïnaRússia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut