La policia palestina inspecciona el lloc de l'atac. (Foto: Reuters)
La policia palestina inspecciona el lloc de l'atac. (Foto: Reuters)
Gaza

Un atac aeri d'Israel causa la mort d'un palestí acusat per l'exèrcit de pertànyer a Al-Qaeda

Un atac de l'aviació israeliana en la franja de Gaza ha causat la mort d'un palestí que l'exèrcit havia acusat de pertànyer a la xarxa terrorista islàmica Al-Qaeda.

RedaccióActualitzat
Un atac de l'aviació israeliana a la franja de Gaza ha causat, aquest dimarts, la mort d'un palestí que l'exèrcit havia acusat de pertànyer a la xarxa terrorista islàmica Al-Qaeda.

L'exèrcit israelià ha confirmat l'atac, que s'ha produït només dos dies després que el primer ministre, Benjamin Netanyahu, amenacés amb una forta resposta militar als trets de coets des de la franja de Gaza. Segons la ràdio de l'exèrcit, l'aviació ha fet un atac directe contra un suposat membre d'Al-Qaeda.

Fonts mèdiques de Gaza han informat de la mort del palestí i de ferides a un altre. Es tracta del primer atac de l'exèrcit israelià d'aquestes característiques des del final de l'alto el foc, acordat el mes de novembre passat després de vuit dies d'ofensiva militar.

Poc abans de l'atac es va informar d'una forta explosió pels voltants d'un camp d'entrenament de Hamas a la franja de Gaza, que la ràdio del moviment islàmic havia atribuït a un atac aeri israelià contra una motocicleta.
Anar al contingut