Fallujah

Un altre atemptat a l'Iraq mata cinc policies a només sis dies de la retirada dels EUA de les ciutats

L'endemà de l'explosió d'una moto bomba en un mercat de Bagdad amb almenys 72 morts i més de cent ferits, un altre atemptat ha provocat la mort de cinc policies a Fallujah, a l'oest de la capital. Un explosiu col·locat al marge d'una carretera ha esclatat quan circulava una patrulla policial. Els cinc agents que hi anaven han mort. Aquest nou atemptat ha passat només sis dies abans que les tropes dels EUA cedeixin el control dels municipis a les forces iraquianes.

Actualitzat
Amb la retirada dels soldats nord-americans de les ciutats i pobles iraquians se succeeixen els atemptats. El d'aquest dimecres va ser molt sagnant. Almenys 72 persones van morir i més d'un centenar van quedar ferides per l'explosió d'una moto bomba en un mercat del barri de Ciutat Sadr, a l'est de la capital iraquiana i de majoria xiïta. Entre les víctimes hi ha nombrosos menors.

D'altra banda, a l'oest de la ciutat, com a mínim deu persones van quedar ferides per l'esclat d'una bomba en un local de billar. I a Mossul, 400 quilòmetres al nord de Bagdad, vuit civils van resultar ferits pel llançament d'una granada contra una patrulla nord-americana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut