Barcelona

Un afortunat que seia davant de Mas-Colell frega el primer premi de la Grossa

Joan Serra, veí de la Seu d'Urgell, s'ha quedat a un sol número del primer premi. Curiosament, l'afortunat estava assegut davant del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell.

RedaccióActualitzat

Més enllà del bombo rodant, una de les imatges que ens ha deixat la primera edició de la Grossa és la d'un afortunat a la sala on s'ha fet el sorteig assegut, justament, davant del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, de la de Benestar, Neus Munté, i el d'Ocupació, Felip Puig.

A mesura que sortien les boles del primer premi, el 03473, s'han sentit crits a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya. A l'afortunat, Joan Serra, veí de la Seu d'Urgell i membre d'una de les colles geganteres que han donat la benvinguda a la Grossa, només li ha faltat un número per aconseguir el gran premi: tenia el 33473. S'ha quedat a una sola xifra dels 100.000 euros. La butlleta li suposa un premi de 2.500 euros, que Serra ha explicat que farà servir per "tapar forats i fer algun regal als nens".

La rifa, que han presentat Helena Garcia Melero i Xavier Graset, ha durat mitja hora i ha comptat amb les actuacions de Blaumut i de la coral Messengers. Unes 800 persones han presenciat l'acte.

Des de Jocs i Tributs estan molt satisfets per la bona acollida que ha tingut la primera Grossa i han admès que cal millorar-ne aspectes com la distribució, que començarà abans, i la venda per internet, que tampoc s'ha pogut dur a terme per una qüestió de temps.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut