Futbol internacional

Un aficionat del Sevilla, ferit de gravetat per arma blanca a Roma

Una baralla multitudinària entre seguidors radicals de la Lazio i el Sevilla en la prèvia del partit d'anada dels setzens de final de la Lliga Europa ha acabat amb quatre ferits, dos des quals han estat traslladats a l'hospital Santo Spirito

Actualitzat

Dos aficionats del Sevilla han estat apunyalats en la nit d'aquest dimecres en una baralla multitudinària a Roma en la prèvia del partit que disputaran aquest dijous el club andalús i la Lazio corresponent a l'anada dels setzens de final de la Lliga Europa. La baralla s'ha produït al voltant de les 21.30, segons informa "La Gazzetta dello Sport", al districte de Monti de la capital italiana. En total, hi ha hagut quatre ferits, dos d'ells sevillistes, els quals han estat traslladats a l'hospital Santo Spirito.

Segons recull el rotatiu italià en la seva edició digital, la baralla ha estat protagonitzada per 40 aficionats radicals dels dos equips i molts dels seguidors espanyols han pogut refugiar-se en restaurants propers a la zona on ha començat la batussa.

A més dels dos seguidors del Sevilla, un nord-americà i un anglès també han resultat ferits. Un dels dos espanyols ha estat hospitalitzat de gravetat amb ferides d'arma arma blanca. La Policia de Roma està investigant els fets, segons explica la premsa italiana.

Anar al contingut