Madrid

Un advocat pròxim a Bárcenas afirma que l'extresorer es planteja "estirar la manta"

L'actual advocat de Pablo Crespo al "cas Gürtel", Miguel Duran, afirma que l'extresorer popular se sent "maltractat" pels seus antics companys de partit. "Estic segur que no vol ser cap de turc", ha dit als micròfons de Catalunya Ràdio, i ha explicat que Bárcenas es planteja "fer cas de la interlocutòria" i facilitar tota la informació de què disposa al jutge Pablo Ruz.

RedaccióActualitzat
Luis Bárcenas ho vol explicar tot. Aquesta és la impressió de l'advocat Miguel Duran, un dels lletrats del "cas Gürtel", que dilluns va visitar l'extresorer del PP a la presó de Soto del Real i que ha parlat per als micròfons de Catalunya Ràdio. Segons Miguel Duran Bárcenas es vol redimir i destaparà tota la informació de què disposa sobre la suposada doble comptabilitat del Partit Popular.

Coincidint amb la publicació dels suposats "papers originals" que provarien el pagament de sobresous a alts càrrecs del partit popular, inclòs Mariano Rajoy, l'actual advocat de Pablo Crespo al "cas Gürtel" afirma que l'extresorer popular se sent "maltractat" pels seus antics companys de partit. "Estic segur que no vol ser cap de turc", ha dit, i ha explicat que Bárcenas es planteja "fer cas de la interlocutòria" i "estirar la manta", és a dir, facilitar tota la informació de què disposa al jutge Pablo Ruz.

L'advocat i exdirector de l'ONCE no s'atreveix a dir si aquest cas pot suposar la fi del govern esponyol, però sí que considera que estem a "l'inici d'un camí" que ningú sap com acabarà.

Duran, per qui la presó preventiva de Bárcenas és "excessiva i desproporcionada", ha explicat que va anar a Soto del Real per petició expressa de Bárcenas, que actualment no té advocat, ja que els lletrats que portaven la seva defensa hi van renunciar per "falta de confiança".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut