València

Un accident entre un tramvia de Metro Valencia i un autobús fa 28 ferits lleus

Un accident entre un comboi de la línia 4 de Ferrocarrils de la Generalitat a València que ha xocat amb la part del darrere d'un autobús de la línia 28 ha obligat a traslladar a diversos hospitals de la ciutat 23 persones de les 28 que han resultat ferides lleus per la topada. Els fets han tingut lloc al carrer de la Florista a les quatre de la tarda, i a conseqüència de l'impacte l'autobús ha estat desplaçat almenys quinze metres, sense arribar a bolcar, segons el regidor de Transports, Alfonso Novo. Els primers indicis apunten a un error humà del conductor del tramvia com a causant de l'accident, que ha deixat sense servei la línia durant dues hores.

Actualitzat
Tot i l'impacte rebut, el conductor de l'autobús, que ha resultat il·lès, ha pogut conduir l'aparell accidentat fins a les cotxeres. El conductor, José Cruz, ha assegurat que l'autobús ha lliscat durant 50 metres abans que "l'hagi pogut controlar". Segons el conductor, tant el tramvia com l'autobús circulaven en el mateix sentit i pel mateix carril i els dos aparells estaven fent les seves respectives parades quan ha passat l'accident. Després de la seva parada, el conductor de l'autobús ha alentit la marxa a l'espera que el semàfor que regula l'encreuament del carrer de la Florista amb el carrer Benicadell es posés en verd quan el tramvia, que anava darrere seu, l'ha envestit, cosa que ha destrossat la direcció, i el sistema de fre del vehicle.

Dels 28 ferits que ha provocat la col·lisió, 23 han estat traslladats a diversos hospitals de València, entre els quals l'hospital Arnau, el de La Fe i el Clínic, mentre la resta els han atès al lloc del sinistre els serveis sanitaris d'urgència, fins que bombers i Policia Local i Autonòmica ha arribat al llocs dels fets.
Anar al contingut