Jocs Olímpics

Un accident deixa Queralt Castellet fora de la final olímpica de "halfpipe" quan havia fet la tercera millor marca

Queralt Castellet no ha pogut lluitar per penjar-se una medalla als Jocs de Vancouver quan tenia moltes possibilitats d'aconseguir-la. La surfista catalana ha tingut una caiguda mentre s'entrenava de cara a la final de migtub, també conegut com "halfpipe", a la qual havia accedit amb la tercera millor puntuació de les trenta participants de la fase de classificació. Castellet ha rebut un fort cop al cap que fins i tot li ha fet perdre la consciència una estona, i l'han hagut d'ingressar per precaució en un hospital de Vancouver. Afortunadament, ja ha rebut l'alta mèdica.

Actualitzat
Als Jocs Olímpics d'hivern de Vancouver, la catalana Queralt Castellet ha tingut un accident quan s'entrenava i no ha pogut disputar la final de "halfpipe", per a la qual s'havia classificat amb la tercera millor marca i, per tant, tenia opcions clares de medalla.

A l'últim entrenament, i a la part final del recorregut, s'ha donat un fort cop al cap i ha perdut el coneixement. Inicialment l'han atesa a les mateixes instal·lacions en què es desenvolupava la prova, on li han diagnosticat un traumatisme cranioencefàlic amb pèrdua de coneixement. Més tard l'han traslladada a un hospital de Vancouver, on després de fer-li més proves, li han donat l'alta.

Castellet, de 20 anys, s'està recuperant, però, lògicament, s'ha perdut la final en la seva segona participació en uns Jocs on era l'aposta més sòlida de la delegació espanyola per aconseguir una medalla.

Ander Mirambell, 25è en "skeleton"

El català Ander Mirambell, que competeix en la modalitat de "skeleton", ha acabat 25è d'un total de 28 participants, un cop disputades dues de les quatre mànegues de què consta la prova. Les altres dues es decidiran aquest dissabte. Mirambell, que és el primer cop que participa en uns Jocs Olímpics, acumula un temps d'1 minut, 49 segons i 36 centèsimes, 45 centèsimes més que el líder de la prova i gran favorit per emportar-se la medalla d'or, el letó Martins Dukurs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut