La cua a l'AP-7, vista des d'una càmera de Trànsit a Santa Perpètua
La cua a l'AP-7, vista des d'una càmera de Trànsit a Santa Perpètua

Un accident amb tres camions implicats provoca cues quilomètriques a l'AP-7 a Barberà

Les cues han arribat als 11 quilòmetres en sentit sud, entre Parets i Barberà

RedaccióActualitzat

Dia de circulació complicada a diversos punts del país. A l'AP-7, un accident en què hi ha implicats tres camions obliga a tallar dos carrils en sentit sud a l'alçada de Barberà del Vallès, amb cues que han arribat als 11 quilòmetres, des de Parets del Vallès, i que ara són d'uns 6 quilòmetres.


Un dels camions haurà de ser retirat amb grua, segons ha informat Trànsit, la qual cosa pot complicar encara més la circulació. Amb l'augment de circulació a l'AP-7 des de l'alliberament dels peatges, també ha augmentat el temps que triguen les grues a retirar els vehicles sinistrats.

L'accident afecta també la C-17, amb cua des de Parets.


A la mateixa via, també hi ha 2 quilòmetres de cua entre Sant Cugat del Vallès i Barberà en sentit nord.

I, encara a l'AP-7, a la Granada del Penedès hi ha un carril tallat i retencions en sentit sud per l'incendi d'un vehicle.

 

Cues a la Ronda de Dalt

D'altra banda, a la Ronda de Dalt també hi ha problemes de circulació, amb un carril tallat a Via Júlia en sentit Llobregat per un vehicle avariat.

Les cues afecten la Pota Nord, des de Badalona.


Aquest matí, la Ronda de Dalt ja hi ha hagut cues quilomètriques per un accident a l'alçada d'Esplugues de Llobregat, que han arribat als 10 quilòmetres.

 

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitatAP-7
Anar al contingut