Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Un 30% dels menors en edat escolar no està seguint el curs a distància

La dada la recull la segona onada del baròmetre de TV3 i Catalunya Ràdio, que elabora l'empresa GAPS

Redacció Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

En el cas de la primària, el seguiment online de les classes és del 60%, mentre que a la secundària la xifra arriba fins al 80%. L'enquesta es va fer entre el 10 i l'11 d'abril, Divendres i Dissabte Sant.

Aquesta setmana, el Departament d'Educació ha començat a repartir els 22.000 dispositius amb connectivitat per aquelles famílies que no en disposen.

 

El baròmetre evidencia que només un terç dels pares i mares estan satisfets amb l'acompanyament que reben els menors per part de l'escola. De fet, més del 40% admeten que no ho estan gaire. Un de cada quatre enquestats estan obertament descontents amb el suport que estan rebent.

El grau de satisfacció puja quan es pregunta només als que estan seguint online les classes. Aleshores, el 42% assegura que n'està content.

 

 

Confinament: els més grans, millor

En ple debat sobre fins quan ha de durar el confinament total dels nens i nenes a casa, la percepció dels pares és que els més petits, els menors de sis anys, ho porten pitjor. La visió és més optimista entre les famílies que tenen fills més grans.

Una dada rellevant és que nou de cada deu menors de 6 anys no ha sortit ni una sola vegada de casa durant l'última setmana. Entre els que tenen més de 12 anys, un de cada tres ha sortit, sobretot per treure la brossa, anar a comprar i passejar els animals de companyia.

 

Durant aquestes setmanes de confinament, les nenes i nens dediquen més hores a estar davant de les pantalles (entre 3 i 4 hores) que a no pas a estudiar (2 hores).

ARXIVAT A:
Coronavirus

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut