Terrassa

Un 3 de 10 carregat pels Minyons de Terrassa tanca una temporada plena de grans actuacions

La millor setmana del món casteller acaba amb un 3 de 10 carregat pels Minyons de Terrassa a la jornada per celebrar la seva diada. Una temporada plena de grans actuacions i que ha culminat amb el reconeixement dels castells patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco.

Actualitzat
El 3 de 10 amb folre i manilles carregat pels Minyons de Terrassa ha tancat la temporada castellera d'aquest any. Feia quatre anys que no es veia aquesta construcció de gamma extra. Al tercer intent, els Minyons han aconseguit carregar l'espectacular castell i després que l'enxaneta fes l'aleta, l'estructura ha caigut.

L'actuació dels de Terrassa, que celebraven la seva diada, s'ha vist una mica alterada després de la caiguda del 5 de 9 amb folre, i han decidit acabar l'actuació amb un 4 de 8 i un 2 de 8 amb folre.

Els Castellers de Sants i els de Barcelona han acompanyat els Minyons en la seva diada a Terrassa. Els Borinots de Sants han intentat un 4 de 9 amb folre però no l'han pogut completar, i les dues colles convidades han acabat fent els mateixos castells, un 2 de 8 amb folre, un 3 de 8 i un 4 de 8.

La d'aquest any ha estat una temporada plena de grans actuacions i que ha culminat amb el reconeixement dels castells patrimoni immaterial de la humanitat per part de la Unesco. Així, al llarg de la temporada hem pogut veure, a banda del 3 de 10 amb folre i manilles dels Minyons de Terrassa, altres construccions espectaculars com el 2 de 8 sense folre i el 3 de 8 amb folre i agulla dels Castellers de Vilafranca a la jornada de Tots Sants, el 5 de 9 amb folre de la Colla Joves Xiquets de Valls a Santa Úrsula i el 2 de 9 amb folre i manilles dels Capgrossos de Mataró per Tots Sants que els va convertir en la cinquena colla de la història que assoleix un castell de gamma extra.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut