Francisco Pascual, metge i assessor tècnic de CAARFE, a més de vicepresident de la Societat Científica Socidrogalcohol; Ángel Jiménez, president de …
Francisco Pascual, metge i assessor tècnic de CAARFE, a més de vicepresident de la Societat Científica Socidrogalcohol; Ángel Jiménez, president de CAARFE, i Conchi Pérez, vocal i representant dels familiars de CAARFE, asseguts durant la presentació de la jornada, el 9 d'octubre del 2015 a Salou. (Horitzontal)

Un 10% dels joves que abusen de l'alcohol acabaran desenvolupant una addicció

Salou (ACN).- Un de cada deu joves que practiquen un consum abusiu d'alcohol, sobretot els caps de setmana, acabarà desenvolupant addicció a l'alcohol. A més, prop del 40% es veurà afectat per problemàtiques relacionades, com ara una intoxicació etílica o accidents de trànsit. Així s'ha apuntat aquest divendres en la presentació de la primera convenció de la Confederació d'Alcohòlics, Addictes en Rehabilitació i Familiars d'Espanya (CAARFE), que reuneix fins dilluns unes 250 persones a Salou. El consum abusiu d'alcohol en entorns recreatius -sovint acompanyat de substàncies estupefaents-, el turisme de "borratxera" i la poca percepció de "risc" que se'n té són algunes de les principals denúncies de l'entitat.

Anar al contingut