U2 va actuar a la presentació de l'iPhone 6 i de l'Apple Watch.
U2 va actuar a la presentació de l'iPhone 6 i de l'Apple Watch. (Foto: Reuters)
Dublín

U2 regala per sorpresa el seu nou disc "Songs of innocence" a través de l'iTunes

Coincidint amb la presentació del nou iPhone, U2 regala "Songs of experience" als 500 milions d'usuaris de la botiga digital d'Apple. El disc sortirà a la venda en format físic el 13 d'octubre

RedaccióActualitzat

Sorpresa del grup irlandès U2. El grup liderat per Bono ha publicat a internet, i sense avisar, el seu nou disc "Songs of innocence", que arriba cinc anys després de silenci discogràfic.

La banda irlandesa va actuar aquest dimarts a la presentació de l'iPhone 6 i de l'Apple Watch i just quan va finalitzar l'acte, les noves cançons de la banda van aparèixer automàticament, i de manera gratuïta, a la biblioteca musical de tots els usuaris de la botiga digital iTunes; és a dir, a uns 500 milions de persones, fruit d'un acord entre el gegant tecnològic i el grup. El seu líder, Bono, ha publicat una carta al web oficial d'U2 explicant que la col·laboració tindrà continuïtat almenys durant dos anys més i insinua que ja tenen a punt un altre disc, que es titularà "Songs of experience".

"Songs of innocence" té 11 cançons gravades entre Dublín, Londres, Nova York i Los Angeles. El 13 d'octubre es posarà a la venda en format físic i comptarà amb un llibret de 24 pàgines, un doble àlbum que també inclourà els mateixos temes en acústic, i quatre cançons inèdites.

U2 va fer l'anunci després d'interpretar "The Miracle (of Joey Ramone)" en l'escenari del Flint Center a Cupertino, on Apple va presentar les seves novetats.

Anar al contingut