Barcelona

U2 fa les delícies dels seus fans després d'un assaig del seu pròxim concert al Camp Nou

N'hi ha que ja no poden dir que "encara no han trobat el que estaven buscant". Un grup de fans d'U2 que van anar al Camp Nou per veure si coincidien amb els seus ídols, van obtenir recompensa. La banda irlandesa és a Barcelona per assajar pel seu pròxim concert el 30 de juny a l'estadi blaugrana. Tal com es pot veure al vídeo, uns quants fans del grup van confiar en la seva sort i es van carregar de paciència per esperar a que acabés l'assaig i la van encertar. Bono, The Edge, Adam Clayton i Larry Mullen, van recompensar la seva fidelitat amb la seva presència.

Actualitzat
Els seguidors dels U2 es van acostar al Camp Nou sabent que hi serien els seus ídols i delerosos d'escoltar alguns acords i també per intentar veure els integrants de la banda. I, al contrari del que diu la cançó del grup, van acabar trobant el que buscaven.

Uns quants fans ja havien vist com Bono, The Edge, Adam Clayton i Larry Mullen entraven ràpidament a les sis de la tarda al Camp Nou per fer les mil i una proves que els U2 i l'equip tècnic han de fer a l'escenari. Els que van tenir més paciència, van poder fins i tot tocar el seu artista preferit. Ja de matinada, quan passaven pocs minuts de la 1, un vehicle negre de vidres tintats ha parat i n'ha baixat Paul David Hewson, conegut internacionalment per Bono, el cantant dels U2.

La banda és aquests dies a la capital catalana per assajar al Camp Nou el que serà el primer concert de la seva gira mundial, el 30 de juny.
Anar al contingut