Futbol

Txiki Begiristain expressa la seva satisfacció pel sorteig de Champions que ha tingut el Barça

Malgrat que l'Arsenal no és, ni de bon tros, el rival més assequible que podia tocar al FC Barcelona de cara als vuitens de final de la Lliga de Campions, el club blaugrana s'ha mostrat molt satisfet pels resultats del sorteig d'aquest divendres, celebrat a Nyon. Txiki Begiristain ha estat el primer a valorar la bona fortuna que ha afavorit els culers i ho ha fet destacant el fet de jugar les tornades de les eliminatòries -la dels quarts i la de la possible semifinal- al Camp Nou. Pel secretari tècnic, aquest factor és molt positiu per poder ser al Bernabéu en la final del 22 de maig.

Actualitzat
Molts al·licients ofereix l'encreuament de quarts de final que enfrontarà l'Arsenal i el FC Barcelona a la Lliga de Campions. El retorn d'Henry a l'Emirates Stadium; l'enfrontament amb Cesc Fàbregas just quan més s'especula amb el seu fitxatge per l'equip blaugrana i, fins i tot, pel Reial Madrid; un enfrontament que reedita la final de Champions del 2006, i l'aposta ofensiva de tots dos conjunts. 

Factors, tots aquests, que fan preveure una eliminatòria molt entretinguda de cara a l'espectador. Com a mínim així ho creu Txiki Begiristain. El secretari tècnic ha estat el primer representant del Barça a valorar el sorteig de Nyon i n'ha destacat l'aposta ofensiva que practica l'equip londinenc com un atractiu afegit a l'encreuament. De la mateixa manera s'ha expressat Gerard Piqué, que ha confessat que li agrada molt el joc de l'Arsenal.

Prudència

Malgrat tot, el central català no ha volgut mirar més enllà dels quarts de final i ha demanat precaució a tots aquells que creuen que l'accés a les semifinals ja està fet. Piqué, com també Txiki, ha subratllat la qualitat de l'Arsenal i s'ha mostrat prudent de cara a l'eliminatòria amb els anglesos.

De la mateixa manera, el jugador i el directiu també han coincidit a l'hora de valorar molt positivament el sorteig, que determina que el Barça disputarà les tornades com a local, un factor que pot ser decisiu per al futur de l'equip de Pep Guardiola en aquesta competició. 

Al 50%

Arsène Wenger, que de ben segur que recorda la final de París, s'ha mostrat confiat en les possibilitats del seu equip. Tot i admetre que no són favorits, el tècnic francès creu que l'eliminatòria està al 50%. "Estem en un bon moment -ha dit Wenger- i serà un partit interessant i emocionant. Ens hem d'assegurar que ens concentrem i que tenim confiança de la manera correcta".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut