Twitter restringeix durant una hora el compte de Tsunami Democràtic

RedaccióActualitzat

El compte de Tsunami Democràtic a la xarxa social Twitter ha aparegut "temporalment restringit" durant una hora. Al perfil, amb més de 230.000 seguidors, apareixia com a restringit amb un missatge que avisava d'activitat inusual.

Passades les nou del vespre, el compte ha recuperat el seu funcionament habitual i fins i tot el moviment ha pogut publicat nous tuits.

 

Un hora "restringit temporalment"

El compte de Tsunami Democràtic ha aparegut com a restringit cap a les vuit del vespre d'aquest dissabte. En entrar a la xarxa apareixia aquest missagte:

 

 

 

"Atenció: el compte està restringit temporalment.

Estàs veient aquesta advertència perquè el compte ha fet diverses activitats inusuals. Tot i així, el vols veure?"

Si es clicava l'opció de veure perfil, els usuaris podien seguir accedint el compte

Twitter no dona detalls de per què ha pres aquesta decisió, que es podria deure a denúncies d'usuaris o bé a l'intent d'accés al perfil repetides vegades. Al cap d'una hora, s'ha aixecat la restricció.


Investigació per terrorisme

Aquesta no és la primer problema que Tsunami es troba a la xarxa. La justícia espanyola ha tancat l'accés a la seva pàgina web a Espanya i l'Audiència Nacional té oberta una investigació per terrorisme. La Guàrdia Civil va arribar a demanar a la plataforma GitHub que retirés el repositori de Tsunami Democràtic.

 

ARXIVAT A:
InternetTsunami DemocràticTwitter
Anar al contingut