Twitter permet fer tuits amb notes de veu de 140 segons

L'opció d'afegir-hi un clip de veu està disponible per als que tinguin iOS i després s'ampliarà als altres usuaris

Actualitzat

Twitter està provant una nova opció que permet als usuaris publicar missatges de veu, capturant fins a 140 segons d'àudio en un únic tuit.

Aquesta possibilitat està disponible momentàniament per a un nombre limitat d'usuaris de la plataforma iOS d'Apple i s'ampliarà a més usuaris  en les pròximes setmanes, ha dit la plataforma de micromissatgeria en una publicació en un blog.

Twitter explica que els usuaris podran crear tuits de veu utilitzant la nova icona de "longitud d'ona" a la pantalla de redacció de missatges.

 

Possibilitat de fer un fil de conversa

En cas que a l'usuari, després dels 140 segons, li quedin coses per dir, pot continuar parlant i gravant sense problema. L'àudio restant serà publicat en un segon tuit com a fil de conversa.

Un cop es publiqui el missatge de veu, els seguidors de l'usuari podran veure-ho igual que si es tractés d'un tuit normal, però acompanyat de la foto de perfil de l'emissor i un símbol de "play".

Els que vulguin escoltar l'àudio, tan sols hi hauran de clicar. Tot i que, de moment, l'opció només està disponible per a un grup de dispositius amb sistema operatiu iOS, tots els participants a la plataforma podran veure i escoltar els que es publiquin.

 

 

Alguns usuaris ja han fet proves de com sonen aquests tuits a la xarxa:

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials
Anar al contingut